Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar worden in de zoekresultaten? Met Zoekmachine Optimalisatie (SEO) van ND-Items Online Media kunt u betere posities in Google krijgen. Zichtbaar zijn de zoekresultaten van Google is van belang om nieuwe bezoekers op uw website te krijgen. Vraag daarom vandaag nog een offerte c.q. adviesgesprek aan bij ND-Items Online media! Een belangrijk aspect bij de optimalisatie van een website is of een website mobiel vriendelijk is. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij u ook helpen aan een responsive website.

Met onze Zoekmachine Optimalisatie / SEO service streven wij naar mooie posities in de zoekresultaten bij Google. Bij zoekmachine optimalisatie draait het erom dat uw website zoveel mogelijk relevante bezoekers krijgt dankzij de goede posities in de organische zoekresultaten.

Hoger in Google? Neem Zoekmachine Optimalisatie / SEO bij ons af!

Bij ND-Items Online media heeft u de mogelijkheid om uw website te laten optimaliseren. Ook kunt u bij ons een beperkt aantal (lokale) zoekwoorden afnemen. Bij onze SEO service worden de volgende werkzaamheden standaard uitgevoerd:

  • Nulmeting;
  • Zoekwoorden analyse;
  • Google XML Sitemap aanmaken;
  • Website toevoegen aan Google Search Console;
  • SEO Pagina’s schrijven of content optimaliseren voor de ingezette zoekwoorden;
  • Maandelijkse voortgang en beheer.

Streven naar top 10 posities in de zoekresultaten

Wij kunnen u géén garantie geven voor top 10 posities in de zoekresultaten van Google. Wij streven er echter wel naar. Wanneer blijkt dat een zoekwoord niet haalbaar is, zullen wij met u in overleg gaan om de mogelijkheden te bekijken binnen het contract.

De Algemene Voorwaarden van ND-Items Online Media is van toepassing op de Zoekmachine Optimalisatie / SEO.

Wilt u meer weten over Zoekmachine Optimalisatie / SEO service? Of wilt u direct gebruik hiervan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WhatsApp chat