Adwords

Met Google Adwords heeft u de mogelijkheid om heel gericht te adverteren in de meest populaire zoekmachine ter wereld. Veel mensen gebruikt Google als men op zoek gaat naar een bepaald product of dienst. ND-Items Online Media kent de mogelijkheden van het adverteren binnen Google. Wij beschikken dan ook over een uitgebreide ervaring, waardoor we u uitstekend kunnen aangeven wat u kunt verwachten.

Wat wilt u bereiken? Meer nieuwe bezoekers op uw website of heel gericht adverteren voor een specifieke doelgroep? ND-Items Online Media stemt de Google Adwords campagne af op uw doelgroep en doel van de campagne.

ND-Items Online Media zet uw Google Adwords Campagne op

Heeft u een duidelijk doel voor ogen voor de Adwords Campagne? Of zoekt u een professioneel bedrijf die met u mee kan denken? ND-Items Online Media kent de mogelijkheden van Google Adwords en kunnen u op basis daarvan adviseren over de ideale campagne voor uw website of bedrijf. Vervolgens zetten wij een voorstel op papier voor uw Adwords Campagne. Onderdeel hiervan is het maandelijkse budget oftewel uw dagbudget voor het aantal klikken. Voor de klikken betaalt u slechts bij resultaat, waardoor u kunt rekenen op een maximale efficiëntie en effectiviteit. Google rekent af per klik, wat betekent dat u voor iedere investering ook daadwerkelijk een bezoeker op uw website mag verwelkomen. Wij voeren vervolgens  het beheer voor uw campagne uit. Wij houden de campagne nauwgezet in de gaten en sturen deze waar nodig bij.

 

Onze Adwords Service biedt u:

  • Onbeperkt aantal zoekwoorden en advertentiegroepen;
  • Meerdere advertenties per advertentiegroep;
  • Sitelinks, highlights en oproep extensies;
  • Shopping, Beeldadvertenties en tekst advertenties mogelijk;
  • Een leuke coupon van Adwords vanuit Google Partnership;
  • Mogelijkheid tot beheer van de campagne;

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffend Adwords? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden van Adwords en welke passen bij uw onderneming.

Heeft u een bestaande Adwords campagne? En wilt u deze eenmalig laten controleren of dat wij voor u het beheer gaan uitvoeren? Ook dan bent u bij ND-Items Online Media aan het juiste adres! Neem even contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u verder met de Adwords campagne.

WhatsApp chat