Hosting & Domeinnaam registratie

Op moment dat u een website laat bouwen, dan bent u nog niet helemaal klaar. Domeinnaam en hosting zijn ook nodig hiervoor. ND-Items Online Media is reseller van een landelijk hosting bedrijf, hierdoor kunt u vanaf heden ook de hosting en domeinnaam voor uw bedrijf verzorgen. Zo kunnen wij u voorzien van een totaal pakket wat betreft uw website. Een mooi en professionele website die altijd bereikbaar is! Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met ND-Items Online Media. 

Waarom Hosting in Almere?

Webhosting is essentieel voor uw (bedrijfs)website. Zonder hosting is uw website simpelweg niet online bereikbaar en dat wilt u natuurlijk niet. Maar dat is niet alles. Onze samenwerking met dit landelijke hostingbedrijf zorgt er ook voor dat u een eigen domeinnaam kunt kiezen, als u die nog niet hebt. Daarnaast krijgt u de beschikking over uw eigen e-mailadressen en ben u er van verzekerd dat uw website altijd en overal online is. Bovendien zorgen een maximale beveiliging en dagelijkse back-ups voor zekerheid. Zo raakt u nooit meer iets kwijt. Daarbij wordt uw website ook nog eens supersnel geladen!

Meer weten over onze hosting en domeinnaam mogelijkheden?

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen zowel op het gebied van webdesign als webhosting in Almere? Neem contact met ons op, maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen door de mogelijkheden.

WhatsApp chat