Als u online zichtbaar wilt zijn voor uw doelgroep, dient u een (mobielvriendelijke) website te hebben. Bij ND-Items Online Media kunt u tegenwoordig ook terecht voor het laten maken van een nieuwe WordPress website. Wij bieden u nu ook de mogelijkheid om een professionele website te laten maken tegen een scherpe prijs.

Onze medewerkers bij ND-Items Online Media zijn gespecialiseerd in WordPress. Dankzij dat wij gebruik maken van een open-source content management systeem kunt u de website altijd uitbreiden met nieuwe functies voor de website. Hierbij kunnen wij u uiteraard ook altijd bij ondersteunen en/of dit geheel voor u verzorgen.

Bij ND-Items Online Media krijgt u voor een redelijk tarief een professionele website voor uw onderneming. Wij werken met premium designs. Wanneer u ons uw nieuwe website laat maken, krijgt u aan het begin van de ontwikkelfase een lijstje met mogelijke designs voor uw branche. U kunt uit de gestuurde designs een design kiezen die gebruikt zal worden voor uw nieuwe website. Elk design heeft andere mogelijkheden qua functies, maar ook layout, design kleuren, et cetera.

Bij het afnemen van een Website of het verbeteren van de vindbaarheid van de website, gaat men akkoord met de Algemene Voorwaarden van ND-Items Online Media.

Wij bellen u graag terug!

    Uw bedrijfsnaam:

    Uw telefoonnummer:

    WhatsApp chat