Blogservice / Social Media

Een manier om uw diensten en producten onder aandacht te brengen kan via video marketing. Hiervoor bieden wij als ND–Items Online Media diverse diensten voor aan. Maar daarnaast is het bloggen erover op uw eigen blog zeker een goede manier! Een blog laat immers zien aan uw doelgroep wat de kennis en expertise is van uw eigen bedrijf. Om hierop in te spelen kunt u nu bij ons ook terecht voor de “Blog service”. Met deze dienst kunt u ervoor zorgen dat uw doelgroep maandelijks terecht komt op de website en zich daarnaast ook bindt aan uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om onze blogservice in te zetten op Social media, bijvoorbeeld uw Facebook bedrijvenpagina.

Maar hoe werkt onze Blogservice dan?

Zoals u wellicht al ervaring heeft, is het continue bloggen een tijdrovende bezigheid. Dit geldt ook voor het regelmatig schrijven en up to date houden van uw Facebook bedrijven pagina. Dankzij de Blogservice kunt u dit nu uit besteden. We ervaren dat bedrijven het nut van een blog of Facebook bedrijven pagina wel inzien, maar de tijd er niet voor kunnen of willen nemen. Met de Blogservice spelen wij hier juist op in! Aan de hand van uw wensen, relevante onderwerpen en verdere input, worden er berichten geschreven voor op de website blog, uw Facebook bedrijvenpagina of Twitter account.  

Welke informatie is er nodig vanuit uw bedrijf?

Zoals reeds eerder is aangegeven op deze pagina, zijn er bepaalde zaken die wij nodig hebben voor het bloggen voor uw bedrijf. Het gaat hierbij om de volgende informatie:

  • De doelgroep, voor wie moet er geschreven worden?
  • Wat wil u bereiken met bloggen op uw website?
  • In welke frequentie moet er geschreven worden voor uw website?
  • Onderwerpen om over te bloggen.

Wilt u meer informatie over de Blogservice? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Het resultaat van bloggen / berichten delen via Social Media is: meer bezoekers op uw website en het vergroten van uw online imago! Met onze Blogservice geven wij graag meer invulling en uitvoering aan het zakelijk bloggen voor uw bedrijf.

WhatsApp chat