Design logo & huisstijl

Heeft u een bedrijf, organisatie of vereniging? Dan is het belangrijk om precies uit te stralen wie en wat uw organisatie is en doet. Dit doet u alleen door middel van het laten ontwikkelen van een logo en huisstijl. Een goede huisstijl zorgt ervoor dat het bedrijf herkend wordt en zorgt voor een eenduidige communicatie naar buiten. Een goede huisstijl wordt bepaald door kleuren, typografie en een vaste stijl. Deze moet dan ook overeenkomen met uw website of webshop. Het belangrijkste aspect van een huisstijl is het logo ontwerp.

Naast logo ontwerp verzorgen wij ook het ontwerpen van visitekaarten, enveloppen, briefpapier, flyers en posters.

Waaruit bestaat een logo?

Een plaatje of illustratie… daaruit hoeft een logo niet altijd uit te bestaan. Een andere optie is ook een tekstuele logo. De branche, het ontwerp of het product wordt vaak ook in het bedrijfslogo verwerkt. Bij het ontwerpen van een logo is het belangrijk om goed te kijken naar waar het logo voor gaat dienen en waar deze gebruikt zal worden. Hoe groot mag het logo worden? Hoe functioneel wordt het logo dan? Wat is de achtergrondkleur? Dit zijn slechts een paar vragen die van belang zijn alvorens het logo te ontwerpen.

ND-Items Online Media denkt actief mee bij zowel de voorbereiding als de realisatie van uw nieuwe logo. Wanneer er een logo is, kunnen wij u ook verder helpen met de overige huisstijl van uw onderneming.

WhatsApp chat