Blog

Tandartspraktijk Stedent

Voor Tandartspraktijk Stedent in Almere hebben wij een professionele website ontwikkeld in samenwerking met de eigenaar. Voor Stedent hebben wij ook een bedrijfsvideo, bedrijfsfoto’s en Google 360º tour gemaakt.

Klik hier om de website te zien

Read More

Fair & Square Tattoo

Voor Fair&Square Tattoo in Almere hebben wij een website ontwikkeld met een eigen persoonlijk design. De website is verder vormgeven door gebruik te maken van de door ons geschoten foto’s , bedrijfsvideo en Google 360º virtuele tour.

Klik hier om de website te zien.

Read More

Hofstee Schoenen

ND-Items Online Media heeft voor Hofstee Schoenen in Laren een nieuwe professionele en responsive website ontwikkeld. De website is mooi vormgeven door gebruik te maken van de door ons gemaakte foto’s en ideeën van de klant.

De website is zo ingericht dat een webshop module snel kan worden gerealiseerd.

Klik hier voor de website

Read More

Yamas Delivery

Voor Yamas Delivery is er een professionele website ontwikkeld. Voor deze website zijn er diverse pagina’s aangemaakt om snel en gemakkelijk eten te bestellen. De foto’s zijn ook door ons genomen om zo de website een eigen look en feel te geven. Door duidelijke communicatie met de klant is er een geweldig product tot stand gekomen!

Klik hier om de website te zien. 

Read More
WhatsApp chat