Video optimalisatie (VSEO)

Video optimalisatie is een van de nieuwere tools die in geen enkele online marketing strategie meer mag ontbreken.

U kunt zich afvragen waarom video belangrijk is als u een product of service aanbiedt, die niet zo fotogeniek is. Video staat compleet los van uw website, maar is hier toch echt altijd mee verbonden. Een video kan op een groot aantal verschillende platformen verspreidt worden. De views die een video op een platform als bijvoorbeeld YouTube genereert kunnen al goede reclame zijn voor uw bedrijf zonder te verwijzen naar uw website, maar het gaat in dit geval om het SEO-aspect van online video. Wij verzorgen immers dat uw website genoemd wordt als backlink in de omschrijving bij de inmiddels wereldwijd verspreide video. Dit biedt u al een grote plus voor de SEO-waarde van uw website.

ND-Items Online Media helpt u nu ook om beter gevonden te worden door uw bedrijfsvideo in combinatie met bepaalde zoekwoorden betere en hogere posities te verkrijgen in de zoekresultaten in Google.

Leads genereren met video optimalisatie

Veel internet gebruikers maken gebruik van video om zich te oriënteren. De combinatie van beeld, tekst en geluid zorgt ervoor dat kijkers de boodschap beter onthouden. Video wordt nog niet door iedereen ingezet, waardoor u nu nog een voorsprong te krijgen op de opkomst van eventuele concurrenten.

Enkele voordelen van video optimalisatie:

  • Video’s maken u beter vindbaar voor klanten.
  • Hogere posities in Google en YouTube leveren u structureel nieuwe bezoekers.
  • U kunt via YouTube gericht adverteren om uw promotiefilm onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.
  • U kunt video’s via meerdere kanalen inzetten, zoals uw website, YouTube, FaceBook, blogs, etc.