Reviews

Bekijk de ervaringen van onze zeer tevreden klanten

Wat een toppers van ND Items - Online Media, een bedrijf waarbij klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staat. Heb jij een eigen bedrijf? Dan zijn ze echt een aanrader!

Punch! Women’s Health Club
 

Dankzij mijn lieve nichtje en haar man nu ook digitaal zichtbaar op Google!! Een geweldig bedrijf hebben zij en raad het alle ondernemers aan jezelf zo zichtbaar te maken! Ga naar ND-Items Online Media en maak je zichtbaar voor de hele wereld! Dankjewel Deborah en Neftali!!

Blushing Coffee & Tea BV
Gordon Heukeroth
 

ND items heeft een bedrijfsfilmpje en 360 tour gemaakt voor mijn winkel en website. Hierop krijg ik zeer veel positieve berichten. Ook zorgt dit ervoor dat ik hoger gerankt word op google, dat is ook mooi meegenomen. Ik ben blij met de service en kennis die zei me bieden. Hopelijk volgt er nog meer moois in de toekomst.

Biggymans kleding
Ricardo Renes
 

Wederom heeft ND-Items een zeer geslaagde bedrijfs-promotiefilm opgenomen in en van onze woonwinkel. Dit MOET klanten gaan trekken, dat KAN NIET anders, het ziet er allemaal zo aantrekkelijk uit. Potverdorie, is dat ONZE winkel? Hier worden we helemaal blij van ;-))

Casa Cosi Woonwinkel
Winnie Engelschman & Petra Hoogwoud
 

Bij deze laat ik weten dat wij zeer tevreden zijn over de Google fototour van ons kinderdagverblijf. Het ziet er mooi en professioneel uit met aandacht voor details.
Voor elk bedrijf een aanrader!

Opvang Krullevaartje
Will Kort
 

Geachte heer/mevrouw, bij deze wil ik jullie bedrijf dat voor ons de Google 360° Tour heeft verzorgt vriendelijk bedanken voor het geleverde. Het ziet er top uit en krijgen ook van de klanten lovende kritieken. Beste mensen vriendelijk dank.

Koster Zonwering & Raambekleding
Kees Koster
 

Graag wil ik via deze weg even aangeven hoe tevreden we zijn over jullie professionele manier van werken. Met trots sturen wij nu onze link door naar onze klanten waarin zij onze bedrijfspresentatiefilm kunnen zien. Hartelijk bedankt en we zullen jullie promoten !!!!!

Ambiance Flevosol Zonweringen
Ambiance Flevosol Zonweringen team
 

Wij hebben hier een fototour laten maken, krijgen hier veel positieve reacties op!

Hele aardige mensen en vakwerk wat wil je nog meer.

Rijschool Meijer
Jolanda en Gerrie
 

Uw review ook laten plaatsen?

Voor het achterlaten van uw review voor op de website kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
607