Nieuwe producten van Google 2016: virtual-reality-headset

Eerder dit jaar kondigde Google al het virtual-reality-platform genaamd Daydream aan, dat is gebaseerd op Android. Het lijkt erop dat Google de eerste Daydream-headset zelf gaat bouwen. Volgens Android Police gaat Google het product ‘Daydream View’ noemen. Volgens Variety moet de VR-bril 79 dollar kosten.

Daydream is een opensource ontwerp voor VR-headsets waar je je Android telefoon in kunt plaatsen. Met de draadloze afstandsbediening kun je spellen spelen en door menu’s navigeren.

Maar, Google’s VR staat nog in de kinderschoenen. Daydream zal waarschijnlijk alleen werken op duurdere Android-toestellen (de nieuw Pixel bijvoorbeeld) en er is waarschijnlijk nog niet veel content beschikbaar.

nditemsc

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
697