Nieuwe producten van Google 2016: Google Home

Het paradepaartje van de presentatie van Google is Google Home. Afgelopen Mei 2016 onthulde Google dat ze bezig zijn met een concurrent van de populaire Amazon Echo komt. Er moet nog meer duidelijkheid komen over wat het apparaat precies gaat doen. Het enige wat nu bekend is is dat Google Home de nieuwe Assistent bevat. Deze digitale assistent helpt u onder meer met zoekopdrachten, apparaten in huis aansturen en muziek luisteren vanuit streamingdiensten.

Er zijn nog een hoop vragen over Google Home. Zoals wat de kosten zullen zijn, wanneer te koop en wat de kwaliteit hiervan zal zijn? Het is nog even afwachten tot er meer informatie volgt vanuit Google.

nditemsc

Deze website bewaart enkele gegevens van u als bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw verblijfplaats rond onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking in of uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden. Akkoord, Weiger
673