Foto tour

Uw bedrijf online in beeld

Met de Foto-Tour video van ND-Items Online Media Almere kunt u nu uw bedrijf online in beeld brengen. Een foto tour van uw onderneming is van de digitale visitekaartjes van uw onderneming. Een van de grote voordelen is dat uw naamsbekendheid zal toenemen. Een online foto-tour is een krachtig middel om uw bestaande en potentiële relaties te informeren over uw organisatie en/of uw diensten. Met video kunt u uw marketingboodschap krachtiger maken en uw doelgroep beter bereiken.

De foto tour kan u beschouwen als een op maat gemaakte foto collage, waarbij muziek wordt ondergebracht geheel op maat gemaakt. In de foto tour wordt gebruik gemaakt van vloeiende overgangen. Bij dit alles wordt rekening gehouden met uw website en logo kleuren. De foto tour is kort, duidelijk en pakkend.

De foto tour kan u vertonen op uw website, in uw eigen kantoor / winkel en social media. Ook is het mogelijk om deze te vertonen tijdens presentaties. De foto tour is een strakke en moderne video die een extra ‘bite’ geeft aan uw website! Meer weten of een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto Tour – Stappenplan:

  • U levert de gewenste foto’s aan bij ons via de e-mail;
  • U vertelt ons de belangrijkste teksten voor in de foto-tour;

U krijgt:

  • Een bewegende foto-collage met vloeiende overgangen en muziek.
  • Plaatsing mogelijk op uw Website via embed code.
  • Uw Foto-tour is binnen 2 tot 5 werkdagen opgeleverd.